αυτό που αγαπώ

περισσοτερο…

είναι να σχεδιάζω ένα ονειρικό σκηνικό για τις στιγμές σας.

Ο Γάμος σας, η βάπτιση του παιδιού σας, το πάρτι γενεθλίων, οι εταιρικές εκδηλώσεις, μπορούν να γίνουν μια αξέχαστη εμπειρία που θα προσφέρετε στους δικούς σας ανθρώπους.

Η διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από την εύρεση του κατάλληλου χώρου για να φιλοξενήσει το event σας, τον προγραμματισμό και συντονισμό της εκδήλωσης, το σχεδιασμό και τη δημιουργία ενός ενιαίου concept για τη διακόσμηση, το προσκλητήριο, το art de la table, τα λουλούδια και κάθε μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά στην δική σας μέρα.

xx Giota

Δουλεύοντας με ζευγάρια που συχνά δεν έχουν πολύ χρόνο, ή ζουν εκτός Ελλάδας, βρίσκω τον τρόπο ώστε η επικοινωνία μας να είναι αποτελεσματική και να παίρνουμε αποφάσεις που θα διαμορφώσουν αυτό που ονειρευόμαστε.

Αρχικά, θα σας βοηθήσω να κάνετε τις επιλογές που ταιριάζουν στην αισθητική και τον προϋπολογισμό σας. Από αυτές τις επιλογές θα προκύψει το πλάνο που θα δώσει μοναδικό χαρακτήρα στο γάμο σας. Στη συνέχεια αναλαμβάνω να υλοποιήσω όλα αυτά που θα χρειαστούν και να διευθετήσω όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν στη διαδρομή.

Θα προσθέσω το μεράκι, την εμπειρία και τη δική μου αισθητική. Θα χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και θα ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε, ώστε την ημέρα του γάμου σας όλα να είναι τέλεια.

01.

I BELIEVE

It is not about decoration and “things”, it is the memories we create with them!

02.

my favourite

THINGS

creating my own

TRAVEL STORIES

GADGETS

are  fun!

BLUE

the color of life

03.

MY OFFICE

It all starts here!

#detailsevents     #itsallinthedetails

It is all in the details!

home      inspiration       how i work       contact